De creatieve trap | Word je eigen coach
21545
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21545,page-child,parent-pageid-21686,hazel-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ben je ook op zoek naar antwoorden binnen jezelf?

Ben je op zoek naar meer voeling met jezelf en je intuïtie?
Wil jij ook weer vertrouwen op je EIGEN intuïtie en dit vanuit jezelf, volledig in vrijheid?

Ontdek hoe collage, kaarten, tekenen, kleuren en schrijven deuren openen zodat je eigen antwoorden vindt.

Word je eigen coach via Creativiteit

Deze 3 creatieve en intuïtieve technieken nodigen krachtige vrouwelijke aspecten in jou uit: zelf heling en coachen.

1. Collage

Je wordt uitgenodigd om intuïtief afbeeldingen te kiezen die je aanspreken. Zo wordt jouw thema, moeilijkheid of vraag creatief omgezet in intuïtieve cirkelvormige collages (JourneyCircles™). Vertrouw er maar op dat wat zichtbaar mag worden, getoond zal worden.

2. Kaarten

Je thema wordt verder verdiept via het raadplegen van kaarten uit een deck naar keuze, voor jezelf en op een intuïtieve manier. Niemand zal jou vertellen wat de betekenis is. Je duikt dieper en leert hoe je nieuwe inzichten kan ontsluieren die je verder helpen op je pad.

3. Mandala's

Deze creatieve processen brengen diepe emoties naar boven en oude patronen in beweging. Wat het ook in je los maakt, je kan dit via creativiteit verwerken dankzij het tekenen, kleuren binnen een cirkel, ook wel gekend als mandala’s. Zo leer je voor jezelf zorgen op een zachte manier.

Deze creatieve verdiepingsdag is voor jou als

– je op zoek bent naar jezelf en je eigen antwoorden
– je jezelf wil leren coachen aan de hand van creatieve en intuïtieve technieken
– je niet bang bent van je schaduw en benieuwd bent naar de lichtheid die dit brengt
– je eenvoudige technieken wil leren kennen die je creativiteit laten stromen
– je jouw intuïtie wil aanboren op een speelse manier
– je meer voeling wil met jezelf en je diepere verlangens
– je wil groeien in zelfvertrouwen door te ontdekken dat al je antwoorden in jou zitten

The gift of an image is that it provides a place to watch your soul.
- James Hillman
Benieuwd naar hoe creativiteit en persoonlijk groei samen gaan?

Je graaft dieper in je eigen onbewuste patronen en verborgen schatten. Ideaal voor mensen die hun eigen wijsheid en waarde willen herontdekken.

Je hoeft geen creatieve talenten te hebben, wel een goede portie zin om dingen uit te proberen. Iedereen kan het, ook wie denkt niet creatief te zijn!

Wat gaan we doen?

– je vertrekt vanuit een persoonlijk thema, iets dat je bezig houdt, waarrond je met vragen of gevoelens zit,
– je maakt contact met je intuïtie via afbeeldingen, laat je perfectionisme los en maakt voor jou betekenisvolle collages
– je ontdekt de wijsheid die jouw creatief werk je komt brengen
– je verdiept deze inzichten en scherpt je intuïtie verder aan via het werken met kaarten
– je geniet van de heerlijke ontspanning van het kleuren van mandala’s en laat jezelf toe om de beweging en inzichten van vandaag een plek te laten vinden
– je geniet ondertussen van lekkere thee, gezonde versnaperingen, zachte muziek en goed gezelschap
– je laat jezelf verrijken door het proces dat je samen met anderen deelt
– je gaat naar huis met verdiepende inzichten die je creatief proces je zelf hebben getoond, je bent vandaag je eigen coach geweest
– je creativiteit stroom volop, wedden dat je thuis nog verder creatief bezig zult zijn?

Praktische info

Zaterdag 14 september 9u30-16u30
100 euro (+21% btw voor zelfstandigen met factuur)
(inclusief alle materialen, water, thee en versnaperingen, exclusief lunch, zelf mee te brengen)
Inschrijven en betalen vooraf is noodzakelijk
The Dragonfly barn, Polderstraat 5, 8020 Oostkamp

Begeleiding

Wij, dat zijn Sofie, Marielle en Lynne, samen: SMiLe.

We werken tijdens onze workshops met 3 begeleiders, elk gespecialiseerd in hun eigen domein. Je krijgt dus veel persoonlijke aandacht in een veilige, gedragen omgeving, waar er ruimte is voor jouw proces.

Sofie Keppens

Psycholoog, SoulCollage® & JourneyCircles™ facilitator

Ik ben Sofie (°84), moeder van 2 prachtige kinderen, toegewijde partner, creatieve ziel en steeds op zoek naar harmonie en schoonheid. Elke dag probeer ik bewust te kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven op een manier die past bij wie ik echt ben.

Thema’s waarmee ik bijzonder veel voeling heb zijn; innerlijk kind werk, bindings- & verlatingsangst, dynamieken in relaties, opruimen en loslaten, verwerkingsprocessen, ouderschap, plaats in je familiesysteem, authenticiteit en creativiteit.

Dit alles leent zich tot de meest prachtige en bezielde kunstwerkjes die je emoties helpen kanaliseren en je ziel helen. Ik kijk er zo naar uit om je te ontmoeten op deze weg en mijn passie voor het creatieve proces met jou te kunnen delen… » Meer info

Marielle Dobbels

Docente massage, Energetic Relaxation Practicioner

Ik ben vol energie, geboren in 1968 en kreeg de naam Marielle. Moeder van 2+2, zelfstandig onderneemster en docente. Ik ben steeds op zoek naar vernieuwing gepaard met rust en harmonie.  Mijn sleutelwoorden tot succes zijn: genieten, ademen, vertrouwen, luisteren… naar jezelf. Mijn motto: Geloof niets tot je het zelf ervaren of onderzocht hebt.

Tekenen, kleuren en schrijven integreer ik in mijn dagelijkse routine om zo de rust in het hoofd te bewaren. Mandala’s maken en/of inkleuren en Proprioceptief Schrijven geven zicht op je innerlijke wereld, brengen orde in de kakafonie van gedachten, wat dan weer helderheid schept om zo ons intuïtief vermogen aan te zwengelen. Eind 2018 bracht ik mijn eigen kijk en ervaar boek uit, ‘MoNUmentjes van Liefde, Licht Kracht’. » Meer info

Lynne Vandousselaere

Intüitief coach, writer, web consultant & ingenieur

Hoi! Ik ben Lynne en al jaren onderzoek ik alles met betrekking tot wetenschap, metafysica, spiritualiteit, creativiteit – om te ontdekken waar we gelukkig van worden! Ik heb nog geen ‘gouden ei’ ontdekt die werkt voor iedereen, maar ik heb over de jaren wel heel wat kennis opgedaan. Mijn zoektocht zet zich verder naar meer energie, meer FUN, plezier & verbondenheid. Ik ben dol op “what makes a person tick” – en mijn main focus ligt dan ook vaak in psychologie, onze emoties & spiritualiteit.

Verder is familie erg belangrijk voor mij. Ik ben mama van Leena (1,5 jaar) & partner van Steven, en care-taker van Minnie (onze kat). In mijn (weinige) vrije tijd hou ik me vooral bezig met nog meer opleidingen volgen & zelfontwikkeling (zie mijn website voor een overzicht ter inspiratie!), orakelen, mijn huis herorganiseren & baby issues researchen. Mijn favoriete hobby is echt even niéts doen, JUST BE. » Meer info

Concreet

Algemene info

Dit is een groepsproces dat je samen met anderen aangaat. Je vertrekt vanuit een eigen thema of vraag. Iedereen is welkom en wordt uitgenodigd om eigen creatief werk en inzichten te delen. Weet dat er steeds respect is voor jouw noden en grenzen.
Kom op tijd, we beginnen stipt met een welkomstmoment en daarna gaan we creatief aan de slag. Het eind uur is richtinggevend. Soms kan het ietsje uitlopen omdat een creatief proces zich niet altijd laat vangen in een vooraf opgelegde duur.

Meebrengen

Inclusief alle materialen, water, thee en gezonde versnaperingen
Exclusief lunch – zelf mee te brengen (oven/microgolf/fornuis aanwezig)
Het is goed als je op voorhand stilstaat bij het thema waarmee je creatief aan de slag wil gaan.

Alle creatieve materialen zijn in overvloed beschikbaar. Je hoeft geen spullen mee te brengen. Zorg dat je comfortabel op de grond kan zitten op een poefje, schapenvel, backjack,… Wil je het graag gezellig naar je zin maken? Breng gerust je pantoffels mee en trek gemakkelijke kledij aan.