Workshops - De creatieve trap
21686
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21686,page-parent,theme-hazel,hazel-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Heb je zin om je groeiproces te verdiepen op een creatieve manier?

Voel je ook dat je antwoorden binnenin jou zitten? Ben je de zoektocht beu?
Is je creativiteit veel te lang onderdrukt? Borrelt het van de creatieve energie binnenin?
Heb je zin om je innerlijk kind wat speelruimte te geven?

Groeitraject Reconnecting

Maak terug contact met je innerlijke kind en de krachtige vrouw in jezelf. Samen met een kleine groepje vrouwen ontdek je hoe creativiteit een innerlijke proces naar zelfliefde kan initiëren.

meer info
Workshop dag: inner mapping

Ontdek de magie van collage, kaarten, mandala’s en journaling. Leer hoe je via creatieve technieken de antwoorden binnen kan vinden en je eigen coach kan worden.

meer info
Open SoulCollage® ateliers

Dit zijn creatieve open avonden, vaak rond een thema. Maak je eigen kaarten set als visueel dagboek. Ontdek je creativiteit en je eigen wijsheid via de methodiek SoulCollage®.

meer info
Trust the process, it knows the way.
Shaun McNiff

Over mij

Ik ben Sofie (°84), moeder van 2 prachtige kinderen, toegewijde partner, creatieve ziel en steeds op zoek naar harmonie en schoonheid. Elke dag probeer ik bewust te kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven op een manier die past bij wie ik echt ben. Ik ben gepassioneerd door relaties, emoties en het leven zelf en van nature steeds op zoek naar manieren om het leven te verdiepen.

Thema’s waarmee ik bijzonder veel voeling heb zijn; innerlijk kind werk, bindings- & verlatingsangst, dynamieken in relaties, opruimen en loslaten, verwerkingsprocessen, ouderschap, plaats in je familiesysteem, authenticiteit en creativiteit.

Dit alles leent zich tot de meest prachtige en bezielde kunstwerkjes die je emoties helpen kanaliseren en je ziel helen. Ik kijk er zo naar uit om je te ontmoeten op deze weg en mijn passie voor het creatieve proces met jou te kunnen delen…